tisdag 12 april 2011

Hejdå, vi ses i juni

De stora kidsen går på cirkusträning. En s k nybörjargrupp, som nu är inne på andra terminen. Och nu börjar tydligen elitsatsningen.
Efter påsk och en dryg månad framåt är det heltid som gäller. För både dem och deras föräldrar. Två teknikrep, ett genrep och sex föreställningar är inbokade. Plus en tältresning och en tältsänkning. Och varje gång barnen är med ska minst en förälder vara med för att stötta och jobba med kaffekokning, biljettförsäljning, tältresning, ridåhalning och annat som behöver fixas. Och nu kom ett mejl till, om att vi som anmält att vi kan tänka oss att stå i kaféet bör komma på ett kaférep. Så förutom de vanliga träningarna varje torsdag ska vi klämma in tio andra kvällar på en månad om jag har räknat rätt.
Men visst. Om M och frun slutar i sina respektive körer, L lägger ner simskolan, jag slutar med innebandyn och squashen, vi lägger ner alla ambitioner på övrigt socialt umgänge och bäbin lär sig att sova i vagnen så kan det nog gå. Då kanske frun inte ens behöver gå ner i arbetstid.

3 kommentarer:

Pirre sa...

Sen vore det kanske bra om ni också kunde sälja salamikorvar, bingolotter och kokosbollar till förmån för klubben. Eller cirkusen kanske det ska vara?

Ska vi boka om eventuellt besök?

Erik W sa...

Nej då. Men det vore bra om ni kunde komma ner till Västervik i stället, för där är det cirkusläger. Håll utkik efter ett jättestort, runt tält på campingen.

Pippe sa...

Ok. Och så hoppas jag att du kan fixa lite billigt kaffe (om du inte sköter ridån eller sitter och spelar med cirkusorkestern, för visst har ni en sådan också?).