måndag 8 augusti 2011

Nu ska världen erövras

Denna dag har MLM blivit med myspacesida, så nu finns inga begränsningar längre. De två förstlingsverken "Disko" och "My love to you" ligger ute, och jag har svårt att se vad som ska kunna stoppa dem från att bli världshits. Vissa kanske invänder att myspace i dessa dagar känns ungefär lika hett som soda stream, men jag tror inte ens att det kan bli ett hinder. Så stark är kraften i dessa tre hitmaskiner. Här kan ni lyssna om ni törs.

4 kommentarer:

Pirre sa...

Fantastiskt! Har nu lyssnat på Disko och det var en riktigt slagdänga. Skulle lyssna på My love to you men det funkade inte. Jag får prova vid ett annat tillfälle.

Hälsa tjejerna att de rular fett.

Erik W sa...

Jag ska hälsa. Och det skrivs nya låtar för fullt. Det är mest svårt att få tid i studion.

Anonym sa...

Myspace är säkert inte så inne, men varför hacka på soda stream? Likna istället Myspace med buteljerat vatten som oftast är påfylllt i typ Polen även om det låter svenskt!

Erik W sa...

Hacka och hacka. Jag tänkte mest att jag skulle ha något som är bra men helt ute. Som myspace. Fast soda stream är lite inne igen, va? Så det var nog ingen vidare liknelse. Flaskvatten är ju dåligt men tyvärr inte ute, så det tycker jag inte har några som helst likheter med myspace.